OFERIM GARANTIE 3 ANI
SAU 2000 ORE FUNCTIONARE

office@umeb.ro

+ 40 31 425.12.07
+ 40 31 425.12.08

MANUALUL UTILIZATORULUI
Catalog General Generatoare

DESPRE UMEB

Uzina de Masini Electrice Bucuresti (UMEB) este prima companie din Romania care a produs si comercializat masini electrice specializate. 

 Si-a inceput activitatea in ziua de 7 noiembrie 1948, devenind in anul 1990 societate comerciala constituita prin preluarea integrala a patrimoniului unitatii de stat. De-a lungul timpului, compania noastra a fost o adevarata "uzina - scoala" pentru studentii Universitatii Politehnice Bucuresti. 

 Actionarul majoritar al UMEB este Fondul American de Investitii New Century Holdings (NCH) NCH a derulat in Romania afaceri de circa 300 milioane de dolari, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei cum ar fi: industria electrotehnica, a materialelor de constructii, de morarit si panificatie, serviciilor financiar-bancare, serviciilor financiare de capital si proprietati imobiliare. 

 UMEB exporta aproximativ 60% din productia de motoare in tari precum: Italia, Germania, Finlanda, Spania, Anglia etc. De asemenea, este unul din principalii furnizori de motoare de pe piata interna. 

 In acest moment, printre clientii nostri putem aminti nume importante ale economiei romanesti, din urmatoarele domenii de activitate: industria alimentara, textila, chimica, metalurgica, materialelor de constructii, exploatarii si prelucrarii lemnului etc. 

 2005 a reprezentat pentru noi, un an de mari schimbari. Dorinta de a ne consolida actuala pozitie de pe piata, impletita cu cea de a deveni mai competitivi si mai eficienti ne-au determinat sa ne comasam activitatea si sa ne optimizam fluxurile tehnologice. 

 In 2008, compania s-a mutat intr-un sediu nou si modern, situat intr-o zona industriala, nu departe de vechea locatie, in Bd.Timisoara nr.104A, sector 6. New Century Holdings, actionarul majoritar al UMEB, a alocat pentru construirea sediului 10,5 milioane de Euro si 1 milion de Euro pentru procesul de retehnologizare. 

Va asteptam in noul sediu din Bulevardul Timisoara, nr. 104A.

Home | Despre noi | Noutati | Cerere de oferta | Contact © 2014 UZINA DE MASINI ELECTRICE BUCURESTI